На 24 февруари бе поставено началото на строителството на жилищна

...
 На 24 февруари бе поставено началото на строителството на жилищна
Коментари Харесай

„Конструмакс“ с първа копка на „Сахаров II” във Варна

 

На 24 февруари бе сложено началото на строителството на жилищна постройка " Сахаров II " , намираща се на ул. „ Флора “ №5. Проектът е продължение на по този начин сполучливия първи стадий от строителството – Жилищна постройка „ Сахаров “, който бе разпродаден изцяло до Акт 15. Първата копка бе направена от борда на шефовете на строителна компания “Конструмакс ”.

 



 

На събитието участваха двама от тримата шефове на „ Конструмакс “ - господин Димитър Златев и господин Веселин Фъргов, чиновници на компанията, както и притежатели на жилища в постройката. Сред гостите бяха представители на извънредния представител на новостроящата се постройка – „ Купи в България ” , както и екипът на „ Солей 06 ”, отговарящ за изкопните и довършителните работи на „ Сахаров II “ 

 



 

На церемонията беше отслужен церемониален водосвет от отец Георги. Свещеникът благослови всички присъстващи и пожела здраве, мощ и триумф на хората, ангажирани с построяването на постройката. Не останаха на назад във времето и традициите. Отец Георги освети 3 камъка, които да бъдат положени в основата на постройката, а в кофата на багера бе счупена бутилка шампанско от господин Димитър Златев.

 



Въпреки ветровитото време, част от събитието бе извършено на заравнения терен, на който ще се простира постройката, а по-късно гостите имаха опцията да се насладят на квалифицирания за събитието кетъринг в офиса на холдинга, намиращ се на  ул. „ Акад. Андрей Сахаров “ № 19.

 





 

Повече за плана „ Сахаров II “

Проектът „ Сахаров II “ ще бъде построен с доста жанр и качество, както към този момент приключения план на ул. „ Акад. Андрей Сахаров “ №19. Сградата ще бъде с РЗП 4328,21 кв.м. и ще разполага с 6 наземни и едно подземно равнище с 24 паркоместа. На партера ще са ситуирани 14 независими гаражa, някои от тях пригодени за 2 или 3 автомобила, както е едно двустайно жилище. Общият брой на жилищата е 49, като ще бъдат с разнородни квадратури от 34,63 кв.м. до 155,39 кв.м. Бърз асансьор ще обслужва всички етажи, в това число и подземния паркинг.



 

Модерна визия, качествено осъществяване и жилища с правили форми са част от плюсовете, които ще предлага жилищна постройка „ Сахаров II “.



 

Апартаментите ще бъдат приключени с машинноположена гипсова мазилка и нивелирана циментова замазка в стаите и санитарните пространства. Ще бъдат инсталирани 5 камерна ПВЦ дограма с двоен енерджи стъклопакет и 10 сантиметрова EPS изолираност, които ще обезпечават висока енергийна успеваемост и ще задържат топлината на открито през летния и вътре през зимния сезон. Балконите ще бъдат с мразоустойчив гранитогрес и добре познатите стъклени парапети, които способстват за стилно приключения външен тип на постройката. Всеки апартамент ще бъде с висококачествена входна блиндирана врата, а в общите елементи ще са вложени висококачествени материали, осигуряващи хубав тип на постройката и комфорт на живущите.

 



 

Районът, в който ще бъде построен планът, е един от най-бързо разрастващите се в града, наоколо е до основни булеварди, Гранд мол Варна, автобусни спирки, Трети корпус на ВИНС, елитни учебни заведения и гимназии и медицински центрове.

Срок за въвеждане в употреба: 2022 година

Свободните жилища в постройката все още са единствено пет на брой. Повече информация за тях можете да получите на https://saharov2.kupiv.bg/ или да се свържете с извънредния представител на постройката „ Купи в България ”  на тел. 052 630 830 или e-mail: [email protected]

Други планове на строителна компания „ Конструмакс “ можете да намерите на https://construmax.bg/ .

Facebook страница  - " Купи в България "

* обява

 

 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук .
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР